Новини

З новорічними подарунками до дитячого будинку

З давніх-давен одним з найбільш шанованих святих як православної, так і католицької церкви є Святий Миколай, який завжди вважався покровителем знедолених і бідних, опікуном дітей.

Недарма його називають Микола–чудотворець, адже він причетний майже до всіх чарівних і добрих справ. І тепер, як і в давні часи, діти найчастіше звертаються по втіху та заступництво до Святого Миколая. І, звичайно, обов’язково шукають 19 грудня свій чобіток із подарунками від Миколая. У ролі Святого цьогоріч побували учні та студенти Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони.

За доброю традицією, 16 грудня ц.р. актив учнівсько-студентського самоврядування училища привітав з прийдешніми святами вихованців Вінницького обласного дитячого будинку змішаного типу «Гніздечко», в якому на сьогоднішній день виховується 74 дитини, віком від 4-х до 16-ти років із неблагонадійних та неповних сімей.

Дітки дуже зраділи, побачивши гостей з подарунками. Саме для нас найменші вихованці підготували новорічне свято, на якому співали, танцювали, веселилися та розповідали віршики для Святого Миколая та Діда Мороза. Після концертної програми з іграми, конкурсами і призами, студенти училища роздали діткам солодощі та канцелярське приладдя, а малюки запросили нас на виставку своїх новорічних робіт, яка вразила своїм різноманіттям та складністю виконання. Дітки були нам дуже раді і їх посмішки викликали тільки розчулення. Ми отримали тільки гарний настрій і пообіцяли обов’язково повернуться туди знову. Адже багато хто з нас любить не тільки отримувати подарунки, але й дарувати їх. Так чому ж не подарувати дітям свято в чарівний новорічний час!