НавчанняНовини

Курси підвищення кваліфікації інспекторсько-інженерного складу

З 11 по 16 липня на базі Училища проходили підвищення кваліфікації інспекторсько-інженерний склад працівників технічної служби підрозділів поліції охорони.

В ході цього курсу було охоплено ряд питань, що стосуються охоронно-пожежної сигналізації; спеціальних засобів та засобів зв’язку, що використовуються в поліції охорони; охорони праці, експлуатації ЕОМ та охоронних систем.

Для більш якісного навчання деякі теми опановувались на базі діючого пульта централізованого спостереження Управління поліції охорони у Вінницькій області, де начальник пульта Самсонюк Олег розповів слухачам про охоронні системи, що використовуються в управлінні. Крім того, з метою представлення новітніх засобів охорони та пожежної сигналізації, було відвідано компанію ТОВ «Тірас-12» (м. Вінниця), яка має більш ніж 20-ти річний досвід роботи в галузі безпеки і в даний час є провідним українським виробником систем протипожежного та охоронного призначення.

Під час заняття на базі виробництва начальник сектору перспективного розвитку Баглай Олег розповів, що компанія ТОВ «Тірас-12» випускає продукцію під двома торговими марками – “TIRAS” та “SBI”. ПЦС «Мост» та охоронні сигналізації серії «Оріон» вже багато років являються лідером ринку пультової охорони України, завдяки своїй простоті, універсальності та доступності. Охоронному обладнанню, що випускає ТОВ «Тірас-12» довіряють як приватні охоронні організації, так і Поліція охорони.

Кожному слухачу цієї категорії було надано каталог продукції охоронних систем та каталог продукції пожежних систем, що випускає цей виробник.

Навчальний процес не завершився лише висвітленням навчальних тем. Приділено також увагу і дозвіллю слухачів.

З метою кращого ознайомлення з нашим містом та його історією, слухачі відвідали краєзнавчий музей міста Вінниці, музей великого хірурга та діяча М.І. Пирогова, здійснили пішу прогулянку по визначних місцях міста, побували на найбільшому річковому фонтані «Рошен» – візитівці нашого міста.

По завершенні навчання керівництво училища побажало успіхів у житті і розвитку, та подальшій плідній співпраці.