Методична роботаНовини

Тиждень циклової комісії

У Вінницькому ВПУ Департаменту поліції охорони починаючи з 23 травня 2016 року проводився тиждень циклової комісії «природничо-наукової та професійно-практичної підготовки».

В заходах приймали участь викладачі, майстри виробничого навчання, студенти 1-го та 2-го курсів, які навчаються в училищі за спеціальністю «Правоохоронна діяльність».

Розпочався тиждень циклу з проведення тематичного круглого столу для проведення якого з Вінницької академії неперервної освіти був запрошений кандидат медичних наук старший викладач кафедри психолого-педагогічної освіти та соціальних наук Федорець Василь Миколайович, який провів тематичний диспут на тему «Використання психологічних і антропокультурних підходів для удосконалення комунікативної компетентності викладачів навчального закладу». Розглядались питання якісного навчання, формування практичного мислення у студентів, курсантів, психологічні складові взаємодії між учасниками навчального процесу.

Керівництво училища висловила подяку Василю Миколайовичу за плідну співпрацю з надання допомоги по підвищенню професійної майстерності викладачів.

Наступним заходом в рамках тижня циклу стали змагання з волейболу між студентами 1-го та 2-го курсів, які проходили під пильним суддівським оком майстра виробничого навчання Павла Віталійовича Несмачного. Перемогу у змаганнях виборола команда 1-го курсу. Також, під керівництвом викладача майора поліції Шалімова Олександра Сергійовича було проведено показове заняття з дисципліни «Спеціальна фізична підготовка», на якому студенти мали можливість покращити свої вміння з відпрацювання елементів затримання правопорушників.

І, на завершення запланованих заходів, команди студентських груп позмагались в тематичному брейн-рингу «Правознавець». За результатами гри перемогла команда групи ПД-12. З чим і вітаємо переможців.

Проведення такого роду заходів дуже подобаються учнівсько-студентській молоді, сприяють підвищенню та покращенню знань, вмінь та навичок з навчальних дисциплін, а саме головне – згуртовують колектив навчальних груп.