ВипускНовини

Випуск кваліфікованих робітників

9 березня 2016 року у Вінницькому вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони відбулись урочисті заходи з нагоди випуску кваліфікованих робітників за спеціальностями “Охоронник, охоронець” та “Електромонтер охоронно-пожежної сигналізації”.

141 юнаків та дівчат після піврічного вивчення спеціалізованих дисциплін та проходження виробничої практики у державних та приватних охоронних структурах отримали дипломи кваліфікованого робітника та зможуть розпочати свою трудову діяльність.

Приємно відзначити, що за результатами випускних іспитів та рішення конкурсної комісії продовжуватимуть навчання на ІІІ-му ступені професійно-технічної освіти переважна більшість студентів та здобуватимуть освітній рівень “молодший спеціаліст” за фахом “Правоохоронна діяльність”.

Всі випускники отримали дипломи, двом учням були вручені дипломи із відзнакою – Нечипоруку Олегу Вікторовичу та Ходацькому Дмитру Леонідовичу.

Теплими словами випускників привітав начальник училища полковник поліції Залізняк Олександр Сергійович та по-батьківськи побажав усім міцного здоров’я, успіху, натхнення та нових звершень.

Вітаємо нашу молодь з першими професійними кроками та бажаємо їм кар’єрних здобутків і натхнення на усіх тернистих життєвих шляхах!