Методична роботаОсвіта

Профорієнтаційна зустріч з представниками ДНУ

17 лютого 2016 року зі студентами 3-го курсу Вінницького ВПУ Департаменту поліції охорони було проведено зустріч з представниками Донецького національного університету доцентом, кандидатом юридичних наук, доцентом кафедри цивільного права та процесу Антонюк Оленою Ігорівною та кандидатом юридичних наук Мовчаном Романом Олександровичем.

Донецький національний університет сьогодні – це потужний науково-освітній комплекс найвищого ІV рівня акредитації, один із провідних вищих навчальних закладів країни.

ДонНУ є класичним університетом, у якому здійснюється підготовка фахівців природничого, гуманітарного, економічного профілів освітньо-кваліфікаційних рівнів бакалавра, спеціаліста та магістра за 53 спеціальностями.

Під час зустрічі учнівсько-студентську молодь училища було проінформовано про можливість вступу до Донецького національного університету та ознайомлено з можливостями даного навчального закладу.

За результатами навчання на юридичному факультеті Донецького національного університету випускники отримують диплом, в якому зазначено: спеціальність «Правознавство» і відповідна кваліфікація. Підготовка фахівців здійснюється за трьома ступенями освіти: бакалавр, спеціаліст, магістр в межах ліцензованого обсягу.

Випускники спеціальності «Правознавство» можуть працювати в усіх сферах суспільного життя, адже в сучасному світі жодна організація або підприємство не можуть обійтись без знавців законодавства і практики його застосування.

Факультет готує юристів широкого профілю. З дипломом юридичного факультету ДонНУ перед студентами відкриються двері органів державної влади, міжнародних, комерційних та інших організацій, промислових підприємств. Кожен випускник має шанси в майбутньому стати юрисконсультом, суддею, прокурором, слідчим, адвокатом, нотаріусом тощо. Також ви зможете відкрити своє власне «праве діло» з приватною юридичною практикою.

Форми навчання на факультеті: денна та заочна з нормативним терміном навчання, заочна зі скороченим терміном навчання.

Керівництво училища висловлює сподівання, що співпраця між нашими навчальними закладами буде плідною та випускники нашого училища в подальшому стануть студентами Донецького національного університету.