Методична роботаНовини

Ознайомча екскурсія для учнів ЗОШ

Колектив училища поліції охорони щоразу з радістю зустрічає учнів, які з цікавістю в очах дізнаються про училище: його історію, навчальну базу і викладачів. Тому проведення екскурсій та показових виступів для гостей училища є гарною традицією.

10 лютого 2016 року у Вінницькому вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони проведено ознайомчу екскурсія для учнів дев’ятих класів ЗОШ №2 м.Вінниці. Під час проведення таких зустрічей, колектив училища розповідає про свій навчальний заклад, щоб в подальшому зацікавити потенційних абітурієнтів до вступу.

Під час проведення екскурсії всім потенційним абітурієнтам випала нагода безпосередньо поспілкуватись з керівництвом навчального закладу у формальній та неформальний обстановці, яка створювалась в ході проведення заходу. З метою з’ясування всіх особливостей і тонкощів вступної кампанії 2016 року особлива увага була приділена Правилам прийому до училища, які були роз’яснені присутнім. Не залишилось без уваги питання перспектив з працевлаштування та подальшого навчання випускників училища у вищих навчальних закладах, що на сьогодні є вагомим чинником для прийняття рішення у доцільності навчання в будь-якому навчальному закладі. І тут також училищу є чим привернути увагу – вже після робітничої підготовки значна кількість випускників мають пропозиції з працевлаштування у комерційних та державних установах. А ті, що продовжують навчання претендують на зарахування до 2-го чи 3-го курсу вищих навчальних закладів з якими училищем укладено відповідні угоди про співпрацю та навчання випускників, в тому числі за рахунок державного бюджету.

Також присутнім було продемонстровано в екскурсійній формі навчально-матеріальну базу за двома напрямами професійної підготовки та навчання за кваліфікаційним рівнем молодший спеціаліст, в тому числі аудиторно-лабораторний фонд, спортивні зали, стрілецькі тири, територія з спортивними містечками і музей училища.

Славиться училище і тим, що має власну родзинку – показові виступи, які нікого не залишають байдужим. Свято мужності, сили, чіткості і злагодженості у індивідуальних та колективних виступах підтверджує це. Для гостей були продемонстровані показові виступи на навчальному полігоні з тактики дій та у спортивних залах з рукопашного бою у виконанні вихованців училища.

Підсумовуючи захід, училище очікує що серед сьогоднішніх гостей вже є майбутні учні і студенти, які першого вересня цього року в урочистій обстановці розпочнуть своє крокування до висот у Вінницькому вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони.