Спорт

Змагання з гирьового спорту серед регіональних підрозділів ДСО

З метою активізації фізкультурно-оздоровчої, спортивно-масової роботи та популяризації здорового способу життя серед особового складу ДСО з 04 до 05 лютого 2015 року відбулися регіональні змагання з гирьового спорту на базі Вінницького вищого професійного училища ДДСО при МВС України та СК «Колос».

Чудова спортивна атмосфера та командний дух показали наскільки згуртовані і підготовлені наші працівники. У змаганнях прийняло участь 24 команди. З кожної команди по 2 представника виступали в таких заліках як «особистий залік у ваговій категорії до 90 кг», «особистий залік у ваговій категорії понад 90 кг» та «командна першість».

Боротьба за перемогу була запеклою, адже кожний підрозділ представляли найкращі співробітники. Відбірковий тур змагань був проведений на базі підрозділів України, представники яких боролися за першість на регіональному рівні. 04 лютого 2015 року на базі Вінницького ВПУ ДДСО при МВС України відбулася реєстрація учасників та жеребкування, а 05 лютого 2015 року – найцікавіше – змагання за право називатись найкращими.

Один з учасників змагань, який є представником Одеси – Олександр Олефір сказав, що служить в міліції з 2004 року та щороку приймає участь у регіональних змаганнях. Його особистий цьогорічний рекорд – 96 разів – «поштовх 2-х гирь» та 197 разів – «ривок». Він із задоволенням поєднує робочі будні та спорт.

Метою даного заходу є зміцнення фізичних показників, підвищення власного рівня та можливостей учасників, пропаганда здорового способу життя та зміцнення авторитету Державної служби охорони.

«В здоровому тілі – здоровий дух!» – це стиль життя і мислення сучасного правоохоронця. Тому проведення змагань серед працівників ДСО є традиційним, адже повинен зростати їх рівень фізичної підготовки та загартованості, а дух суперництва завжди стимулює та змушує покращувати свої показники і рівень фізичного розвитку.

Заступник начальника Вінницького ВПУ ДДСО при МВС України Дмитро Столяров зазначив, що змагання з кожним роком стають цікавішими, адже спортсмени постійно над собою працюють і намагаються покращити свої результати. Також було наголошено на тому, що проведення такого роду змагань є сталою традицією, тому що здоровий спосіб життя є одним з пріоритетних позицій сучасного держохоронця.

Результати змагань:

В особистому заліку у ваговій категорії до 90 кг:
І місце – представник команди УДСО Одеської області – прапорщик міліції Олефір Олександр Васильович.
ІІ місце – представник команди УДСО в м.Києві – старший лейтенант міліції Ейсмонт Ігор Васильович.
ІІІ місце – представник команди УДСО Львівської області – старшина міліції Мазур Сергій Васильович.

В особистому заліку у ваговій категорії понад 90 кг:
І місце – представник команди УДСО м.Києва – капітан міліції Шпачук Андрій Володимирович.
ІІ місце – представник команди УДСО Волинської області – старший сержант міліції Герба Ігор Олегович.
ІІІ місце – представник команди УДСО Львівської області – капітан міліції Павлик Олег Володимирович.

У командній першості:
І місце – команда УДСО при ГУМВС України в м. Києві.
ІІ місце – команда УДСО при ГУМВС України в Одеській області.
ІІІ місце – команда УДСО при ГУМВС України в Львівській області.