Життя училища

Ми привітали своїх колег-ветеранів

Напередодні Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні працівники нашого училища навідали ветеранів війни, які працювали в училищі – Зеленого Миколу Фоковича і Бурова Володимира Степановича.

Начальник відділення кадрового забезпечення передав ветеранам найкращі побажання від начальника училища полковника Олександра Залізняка: миру та злагоди в домі, міцного здоров’я, довголіття, достатку. Розмова з колегами була довгою і наповненою духом історії. Ветерани з глибоким сумом розповідали про ті нелегкі часи, коли вони втрачали своїх знайомих і друзів у пекельному бою. Після стількох років перемоги, їм і досі сняться кошмари Другої світової: гуркіт гармат посеред ясного неба, крики поранених солдатів, сотні кілометрів, пройдених пішки в спеку і морози, думки про те, чи побачать вони ще колись свій дім і рідних… За словами Миколи Фоковича, він за часів війни, дійшов пішки аж до Берліна!

Згадка про Другу світову війну досі мучить серця ветеранів, тому найбільше щастя для них – це мир на Землі…

«Ми дуже пишаємося тим, що Микола Фокович та Володимир Степанович були частиною колективу училища та передавали свій багатий життєвий досвід як працівникам, так і слухачам та студентам» – наголосив начальник училища полковник поліції Олександр Залізняк, – «Ми завжди будемо пам’ятати подвиги кожного, хто брав участь у Другій світовій війні та вдячні за мужність та безстрашність!»