КультураНовини

Книжковий світ – то особливий світ

21 вересня 2017 року в рамках виховної години студенти правоохоронного напрямку навчання: групи П-21, П-22, П-23, ПД-11, ПД-14, ПД-15 та ПД-16 на чолі з кураторами груп Беліков Ю.М. та Присяжнюк В.А. відвідали Вінницьку обласну універсальну наукову бібліотеку ім. К.А.Тімірязєва.

На сьогоднішній день вона являється однією з найбільших книгозбірень області, інформаційним, культурно-просвітницьким, науково-методичним, координаційним центром для бібліотек всіх систем і відомств регіону, головне книгосховище та депозитарій краєзнавчої літератури Вінниччини.

Позитивне враження на студентів, які приїхали на навчання з районів нашої області, створила сама будівля, в якій знаходиться бібліотека і яка є пам’яткою архітектури. Цікаво оформлені, затишні, великі та світлі кімнати бібліотеки начебто обгортають своєю тишею, приваблюють та сприяють до розумової праці. Вся обстановка викликає бажання забути про Internet та особисто доторкнутись до історичних джерел, перегортати сторінки книжок виданих ще в ХVІІ столітті.

Відвідавши бібліотеку, студенти мали змогу отримати річний квиток для користування послугами цього закладу: додатково діють гуртки іноземних мов, психологічний, комп’ютерний, мистецький гуртки, які можна вільно відвідувати.

Колективу бібліотеки було чим здивувати наших технарів – працюючий принтер 3D формату з виставкою його продукції.

P.S. Примножуй свою бібліотеку, – але не для того, щоб мати багато книг, але щоб просвітлювати свій розум, утворювати серце, щоб творчими творами великих геніїв звеличувати свою душу.