ГоловнеСпорт

Команда училища зайняла І місце у Чемпіонаті Вінницької області із кульової стрільби

Кульова стрільба – олімпійський вид спорту, в якому спортсмени змагаються у стрільбі з пневматичних, малокаліберних, великокаліберних гвинтівок і пістолетів. Його особливість полягає в тому, що на відміну від інших видів спорту, де гравці зустрічаються у поєдинках один з одним, стрілець веде найтяжчий бій — бій з самим собою.

Зважаючи на це, декілька днів тому, команда нашого училища позмагалася за звання найкращих та найспритніших у Чемпіонаті Вінницької області із кульової стрільби. У змаганнях взяли участь 11 учнівських команд закладів професійно-технічної освіти. Кожен зміг продемонструвати те, чому навчилися на тренуваннях і весь свій змагальний досвід.

Незважаючи на запеклу боротьбу та сильних конкурентів, команда училища зайняла І місце у турнірі та була нагороджена почесною грамотою і кубком за перемогу у Чемпіонаті Вінницької області із кульової стрільби серед учнів закладів професійно-технічної освіти. Окрім того, медаллю та грамотою було нагороджено студента навчального закладу Смірнова Нікіту за зайняте І місце у змаганнях серед хлопців, із результатом 44 очка. Представника команди, викладача училища Токмину Юрія Вікторовича, також було нагороджено грамотою.

Колектив училища дякує Вінницькому обласному відділенню Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, за можливість брати участь в таких цікавих спортивних змаганнях.