ВипускГоловнеНовини

Поліцейські склали Присягу на вірність українському народові

Поліцейський – мабуть, єдина професія у світі, яка вимагає титанічної витримки, самовідданості, мужності та постійної готовності прийти на допомогу до тих, хто потребує захисту.

Сьогодні, 102 слухача, склали Присягу на вірність українському народові. Молоді, енергійні, рішучі поліцейські охорони пройшли професійну підготовку, здобули навички з адміністративного та кримінального права, навчилися вгамовувати конфліктні ситуації, застосовувати тактичні прийоми, надавати домедичну допомогу, а також вміло користуватися зброєю. Від нині вони готові віддано виконувати свої службові обов’язки, дбати про спокій і безпеку громадян та боронити кордони вільної України.

Зважаючи на це, із привітальним словом до слухачів звернувся начальник училища полковник поліції Олександр Залізняк. Традиційно, свою промову він розпочав із хвилини мовчання, задля вшанування пам’яті усіх загиблих внаслідок цинічного російського вторгнення.

Пам’ятайте! Від Вашого бажання служити українському народові – буде залежати рівень практичної підготовки, від практики – буде залежати кількість майбутніх досягнень, а власне, від досягнень – порядок у державі! – наголосив очільник училища.

Вітаємо та бажаємо вдалої і безпечної служби!