Тренінг по «саморегуляції» для майбутніх поліцейських
Тренінг по «саморегуляції» для майбутніх поліцейських
06.09.2024
Тренінг по «саморегуляції» для майбутніх поліцейських

Психологічна саморегуляція – це управління своїм психоемоційним станом, що досягається шляхом впливу людини на самого себе за допомогою слів, уявних образів, управління м’язовим тонусом і диханням.

В сучасних умовах, діяльність працівників правоохоронних органів характеризується високим рівнем нервово-психічного та фізичного навантаження. Це обумовлює наявність підвищених вимог до рівня професіоналізму та психологічних якостей поліцейського, задля уміння ефективної саморегуляції при зіткненні з психотравмуючими ситуаціями.

Саме тому, старший психолог нашого училища, майор поліції Ольга Гнатюк провела тренінг для ознайомлення слухачів із ефективними методами саморегуляції, в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я "Ти як?", що ініційована першою леді України Оленою Зеленською.



 


 



 


 



 


 

"Нині, під час військової агресії, регулярні перевантаження на службі та велика відповідальність за свої рішення, призводить до наявності у працівників постійної напруги та стресу. Аби покращити своє самопочуття можна використовувати наступні психологічні методи: релаксаційно-дихальна гімнастика, прогресивна м’язова релаксація, психофізична гімнастика А. Л. Гройсмана, медитація тощо" - наголосила старший психолог.

Слухачі були вдячні за таке інформативне тренінгове заняття та пообіцяли використовувати вказані методики в реальному житті.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування