Психологічна профілактика суїцидальної поведінки
Психологічна профілактика суїцидальної поведінки
08.10.2024

З нагоди Всесвітнього дня психічного здоров'я та з метою реалізації проекту пункт психологічних практик з поліцейськими організовано та проведено лекційне заняття на тему: "Психологічна профілактика суїцидальної поведінки працівників органів поліції охорони".

Метою заходу було підвищення обізнаності щодо причин, факторів ризику та ознак суїцидальної поведінки, а також надання поліцейським інструментів для своєчасної допомоги як колегам, так і собі у складних життєвих ситуаціях.

Майор поліції Ольга Гнатюк також наголосила на важливості створення підтримуючої атмосфери в колективі, де кожен працівник може звернутися за допомогою та отримати емоційну підтримку від колег. Психологиня підкреслила, що взаємодопомога та колективна підтримка є важливими факторами профілактики суїцидальних настроїв та збереження здорової робочої атмосфери.

Такі заходи мають важливе значення для профілактики критичних ситуацій серед поліцейських та сприяють створенню безпечного та підтримуючого середовища у професійній діяльності.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування