АбітурієнтуНавчання

Вінницьке вище професійне училище ДПО зустріло першокурсників

Сьогодні вперше поріг Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони переступили 50 учнів, які прагнуть в майбутньому стати правоохоронцями. Обравши наш навчальний заклад, вони відкрили собі новий шлях, сповнений відповідальності, пригод, знань, нових вмінь та навичок, які вони здобуватимуть протягом 2,5 років.

Колектив училища радо зустрів першокурсників. З вітальним словом до вступників звернувся тимчасово виконуючий обов’язки начальника училища підполковник поліції Ігор Кліманов, який розпочав свою промову хвилиною мовчання за загиблими у російсько-українській війні.

– Шановні першокурсники! Наш колектив завжди радіє всім, хто переступає поріг училища та прагне до високих знань. В першу чергу, ми маємо завдячувати можливості приймати та навчати вас нашим захисникам, які ризикують життям та здоров’ям, аби забезпечити майбутнє нашої країни. Навчайтеся, розвивайтеся, досягайте своїх цілей, адже ви – майбутні правоохоронці, захист та спокій України! – звернувся до присутніх підполковник поліції Ігор Кліманов.

Тож вітаємо з успішним вступом до Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони!

А всім, хто ще не встиг подати документи до нашого закладу, нагадуємо, що до 30 листопада 2023 року триває додатковий набір!

Ласкаво просимо!