Відпочинок

Слухачі училища оглянули визначні місця міста Вінниці

До Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони задля проходження первинної професійної підготовки приїжджають поліцейські з усієї України. Майже всі вони у Вінниці вперше, тому слухачам закортіло познайомитись з містом ближче.

За підтримки Вінницького офісу туризму для всіх бажаючих прогулятись містом і подивитись на його визначні місця, було організовано пізнавальну екскурсію «Вінниця за 100 хвилин». Учасники екскурсії насолодились неймовірною красою храмів міста, дізналися про Вінницькі Мури та підземелля, почули про видатного зодчого Поділля, який кардинально змінив обличчя міста над Бугом, побували в самому серці європейської Вінниці та почули про її архітектурні шедеври, створені Григорієм Артиновим.

Також гід екскурсії Альона Сазонова розповіла легенди про назву Вінниці, місцеві страви, засновників Вінниці, замки, які будувались протягом існування міста та які були зруйновані під час набігів монголо-татар та як жили вінничани за часів Другої світової війни.

Висловлюємо щиру подяку Вінницькому офісу туризму за співпрацю, цікаві факти про історію чудового та унікального міста, від якого в захваті всі його гості.