Абітурієнту

Презентація професії охоронця на фестивалі «Творча молодь Вінниччини»

24 травня на Європейській площі міста Вінниці проводився VІІ фестиваль технічної творчості учнів професійно-технічних навчальних закладів «Творча молодь Вінниччини». Участь у якому взяло і Вінницьке вище професійне училище Департаменту поліції охорони.

На фестивалі свої роботи представили понад 1400 учасників з 31 професійно-технічних навчальних закладів області.

Особливу увагу гостей фестивалю та голови облдержадміністрації Валерія Коровія привернула яскрава виставкова локація Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони, а також показові виступи з рукопашного бою.

Під час ознайомлення з експозиціями нашого навчального закладу та зразками вогнепальної зброї, очільник області вручив начальнику училища полковнику поліції Олександру Залізняку відзнаку за активну участь і презентацію інноваційних технологій навчання.

У інтерв’ю представникам засобів масової інформації, полковник поліції Олександр Залізняк детальніше розповів про професії технічного та правоохоронного напрямків, які представлені у нашому навчальному закладі.

Молодь Вінниччини активно цікавилася професією працівника поліції Департаменту поліції охорони, про що свідчила масова участь учнів у майстер-класах з рукопашного бою та спілкування з працівниками навчального закладу.