Випуск поліцейських
Випуск поліцейських
27.09.2024

Сьогодні, у нашому училищі урочистий день. Вчорашні слухачі, склавши всі іспити та прийнявши Присягу, офіційно отримали статус поліцейських охорони.

235 поліцейських пройшли всі етапи професійної підготовки: фізичну, тактичну, медичну, психологічну та вогневу. Тому, вже зовсім скоро, кожен із них, зможе продемонструвати свої знання та навички на практиці, у підрозділах управлінь поліції охорони по всій країні.

З вітальним словом, до слухачів звернувся тимчасово виконуючий обов’язки начальника училища, підполковник поліції Ігор Кліманов. Свою промову він розпочав із хвилини мовчання, задля вшанування пам’яті усіх загиблих воїнів та співвітчизників у російсько-українській війні.

"Бажаю вам завжди діяти з честю, дотримуючись закону та етичних норм. Нехай ваша служба буде успішною, а кожне завдання приносить професійне зростання. Пам’ятайте, що ваша головна зброя – це не тільки закон, але й довіра людей, яку ви повинні здобувати своїми вчинками" - наголосив заступник училища.

Настоятель храму Святителя Миколая отець В’ячеслав також завітав до училища, благословив усіх присутніх та освятив священною водою.

Випуск закінчився нагородженням подяками найкращих слухачів та проходженням урочистим маршем.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування