Візит начальника Управління кадрового забезпечення ДПО
Візит начальника Управління кадрового забезпечення ДПО
03.10.2024

Нещодавно начальник Управління кадрового забезпечення Департаменту поліції охорони, полковник поліції Олександр Кривенко, здійснив робочий візит до нашого училища.

Під час зустрічі зі слухачами обговорили різні аспекти навчання та проблеми, з якими стикаються майбутні поліцейські.

Особливу увагу було приділено ключовим моментам, які є запорукою успішного завершення навчання. Зокрема, наголошено на необхідності неухильно дотримуватися положень Конституції та законів України, професійно виконувати свої службові обов'язки, поважати права та свободи людини, а також поводитися стримано, доброзичливо й ввічливо в будь-якій ситуації.

Крім того, підкреслено важливість дотримання дисципліни та законності у керуванні транспортними засобами, недопущення появи на службі чи в публічних місцях у стані сп’яніння, а також носіння форменого одягу, дотримання норм ділового мовлення та спілкування виключно державною мовою.

Після вступної лекції відбувся стройовий огляд на плацу. Важливо, щоб молоді поліцейські усвідомлювали відповідальність своєї майбутньої професії і прагнули стати справжніми захисниками закону та правопорядку.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування