Відбіркові змагання з міні-футболу серед підрозділів поліції охорони
Відбіркові змагання з міні-футболу серед підрозділів поліції охорони
10.06.2016


В період з 9 по 10 червня 2016 року на території спортивної бази «Колос» міста Вінниці проходили відбіркові змагання з міні-футболу серед підрозділів поліції охорони.


Головною метою проведення заходу було залучення особового складу територіальних органів поліції охорони до занять фізичною культурою та спортом, пропаганда здорового способу життя та популяризація міні-футболу.


У спортивному турнірі за перші місця прийняло участь 14 команд, які впродовж заходу показали свою спритність, швидкість мислення на футбольному полі та вміння грати у міні-футбол. Хочеться відзначити, що всі команди-учасники турніру досить серйозно підійшли і до відбору гравців і до попередніх тренувань. Це було помітно з тієї волі до перемоги, яку демонстрували гравці протягом змагань.




У запеклій боротьбі в першій групі перемогу виборола команда УПО в м. Києві, команда УПО у Вінницькій області посіла друге місце та третє місце за командою УПО в Київській області.


У четвертій групі перемогу виборола команда УПО в Кіровоградській області, команда УПО в Херсонській області посіла друге місце та третє місце за командою УПО в Одеській області.


Окрім того, кращим захисником став гравець команди УПО в Кіровоградській області Чемерис Тарас. Кращим воротарем визнано представника команди УПО в м. Києві Валерія Савченюка. Звання кращого нападника виборов гравець команди УПО у Вінницькій області Стасюк Віталій.


Команди-призери нагороджені кубками, медалями і грамотами. Під час урочистого нагородження з вітальним словом до учасників звернувся заступник начальника училища Дмитро Столяров, побажавши присутнім нових спортивних успіхів та професійних здобутків.


Вітаємо переможців та призерів змагань.


Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування