Великодня толока колективу училища
Великодня толока колективу училища
11.04.2017


8 квітня 2017 року командно-викладацьким та змінним особовим складом Вінницького ВПУ ДПО спільно з представниками Вінницької міської ради, квартального Комітету Мікрорайону «Корея» та ДП «Вінницьке лісове господарство» проведено впорядкування лісу, прилеглого до території училища у рамках загальноміської акції «За чисте довкілля». В рамках вищезазначеної акції до Великодніх свят також було проведено прибирання території та службових приміщень училища.


До завдань, які визначили на період проведення толоки працівники та слухачі, які проходять навчання в училищі, віднеслись з сумлінням та відповідальністю.


Якісна попередня підготовка до цієї акції дозволила забезпечити всі «робочі руки» інвентарем та конкретними завданнями, а дружня і весела атмосфера, яка панувала в колективі, дозволили виконати всі визначені завдання швидко та майже непомітно. Кожному з учасників буде приємно побачити результати своєї праці вже як сторонній спостерігач, особливо, коли до цих результатів долучиться вдячна природа та розкриє все багатство своїх весняних барв.




Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування