Урочисті заходи з нагоди святкування 45-річниці з Дня створення училища
Урочисті заходи з нагоди святкування 45-річниці з Дня створення училища
24.03.2018


23 березня 2018 року в актовому залі училища відбулися урочисті заходи та концерт з нагоди 45-річниці з Дня створення нашого навчального закладу.


Урочисті заходи почалися з виступу начальника Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони полковника поліції Залізняка Олександра Сергійовича з вітальною промовою до ветеранів та колективу навчального закладу, з побажанням творчих звершень, продуктивної праці та наснаги у всіх починаннях, використання у практичній діяльності надбань ветеранів училища.


На святковому зібранні був присутній заступник начальника Департаменту поліції охорони Гончаров Сергій Михайлович, який привітав колектив, ветеранів, слухачів і студентів, а також всіх випускників училища з річницею з Дня створення навчального закладу. Він побажав всім подальшого процвітання, покращення та зміцнення матеріальної і методичної бази, нових здобутків і звершень на освітянській ниві, широких обріїв та впевненої ходи в бурхливому сьогоденні.


Дуже приємно, що в цей день стіни навчального закладу відвідали начальники територіальних підрозділів поліції охорони, а саме:



  • начальник Управління поліції охорони в Вінницькій області, полковник поліції Голодюк Сергій Олександрович;

  • начальник Управління поліції охорони в Житомирській області, полковник поліції Товкач Ігор Петрович;

  • начальник Управління поліції охорони в Хмельницькій області, полковник поліції Саїнчук Віктор Іванович;

  • начальник Управління поліції охорони в Чернівецькій області, полковник поліції Чеботар Сергій Сергійович;

  • начальник Управління поліції охорони в Чернігівській області, полковник поліції Гронь Олег Миколайович.




Вони привітали колектив навчального закладу та ветеранів зі святом та вручили подарунки, які будуть корисними під час навчально-виховного процесу. Слід відзначити, що Голодюк Сергій Олександрович, Товкач Ігор Петрович та Саїнчук Віктор Іванович є випускниками Вінницького ВПУ Департаменту поліції охорони.


На святі також були присутні проректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності – начальник Вищого професійного училища полковник цивільного захисту Говорущак Микола Григорович та виконуючий обов’язки директора Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації – Буняк Володимир Володимирович.




Ну урочистих заходах командно-викладацький склад та ветерани училища були заохочені правами начальника Департаменту поліції охорони та Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації.


По завершенню урочистих заходів відбувся концерт за участю слухачів, студентів та творчих колективів міста Вінниці.


Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування