У нашому училищі провели пізнавальну екскурсію для маленьких школяриків
У нашому училищі провели пізнавальну екскурсію для маленьких школяриків
17.09.2024

Поліція – одна із найважливіших державних структур України, що стежить за порядком по всій території країни, захищає закон, порушені права та свободи людей, а також запобігає злочинним проявам і виникненню негативних наслідків.

Більшість сучасних дітей захоплюються мужністю поліцейських та мріють опанувати дану професію в дорослому віці. Тому, в рамках профорієнтаційної роботи, для школярів Вінницького ліцею № 26 ім. Героя України Дмитра Майбороди було проведено пізнавальну екскурсію на базі Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони.

Діткам розповіли про професію поліцейського охорони та ознайомили з організаційною роботою, продемонстрували як проходить навчальний процес для майбутніх правоохоронців, а саме моменти вогневої підготовки з використанням зброї та фізичної – із спеціальними прийомами затримання правопорушників. Окрім того, учні на власні очі побачили, як відбувається шикування поліцейських та навчання стройовій ходьбі.

Наприкінці, школярі подякували за гостинність та цікаву зустріч, а поліцейські побажали активних та безпечних літніх канікул.

 

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування