Презентація професії охоронця на фестивалі «Творча молодь Вінниччини»
Презентація професії охоронця на фестивалі «Творча молодь Вінниччини»
24.05.2019


24 травня на Європейській площі міста Вінниці проводився VІІ фестиваль технічної творчості учнів професійно-технічних навчальних закладів «Творча молодь Вінниччини». Участь у якому взяло і Вінницьке вище професійне училище Департаменту поліції охорони.


На фестивалі свої роботи представили понад 1400 учасників з 31 професійно-технічних навчальних закладів області.




Особливу увагу гостей фестивалю та голови облдержадміністрації Валерія Коровія привернула яскрава виставкова локація Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони, а також показові виступи з рукопашного бою.


Під час ознайомлення з експозиціями нашого навчального закладу та зразками вогнепальної зброї, очільник області вручив начальнику училища полковнику поліції Олександру Залізняку відзнаку за активну участь і презентацію інноваційних технологій навчання.


У інтерв’ю представникам засобів масової інформації, полковник поліції Олександр Залізняк детальніше розповів про професії технічного та правоохоронного напрямків, які представлені у нашому навчальному закладі.


Молодь Вінниччини активно цікавилася професією працівника поліції Департаменту поліції охорони, про що свідчила масова участь учнів у майстер-класах з рукопашного бою та спілкування з працівниками навчального закладу.


Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування