Лекція щодо запобігання проявам корупції в органах поліції
Лекція щодо запобігання проявам корупції в органах поліції
17.09.2024

Проблема корупції на сьогодні залишається одним із злободенних питань, актуальних не тільки для України, але і для більшості країн світу. Вона завдає істотної шкоди, уповільнюючи економічний розвиток суспільства і підриваючи основи адміністративно-територіального устрою. Особливо це стосується державних структур, правоохоронних органів та зокрема поліції.

Аби попередити виникнення нових корупційних схем та стимулювати слухачів училища до правомірної поведінки при несенні служби, уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції, лейтенант поліції Ольга Зацерковна ознайомила поліцейських із загальними положеннями Антикорупційної програми Національної поліції та Закону України "Про запобігання корупції". А також розповіла про види адміністративної та кримінальної відповідальності, які можуть нести слухачі за вчинене незаконне діяння.

"Пам’ятайте, що корупції можна запобігти, як тільки кожний поліцейський відчує свою відповідальність за досягнення загальної мети створення вільного від хабарництва органу поліції" - наголосила уповноважена особа.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування