Лави правоохоронних органів поповнилися випускниками нашого училища
Лави правоохоронних органів поповнилися випускниками нашого училища
17.09.2024

28 червня, в стінах нашого училища відбулась важлива подія – випуск 51 фахового молодшого бакалавра за спеціальністю "Правоохоронна діяльність". Два роки навчання минули як один день та залишили в пам’яті лише приємні спогади про студентське життя, легке хвилювання від зданих іспитів та назавжди отриманні навички й знання.

З найкращими побажаннями до випускників, які вже завтра розпочнуть доросле, самостійне життя, звернувся начальник училища, полковник поліції Олександр Залізняк. Традиційно, свою промову він розпочав із хвилини мовчання, задля вшанування пам’яті усіх загиблих захисників України, які віддали своє життя в боротьбі за незалежність та свободу.

"Дорогі випускники! Ваші роки навчання в училищі були наповнені різними викликами, перешкодами та важкими завданнями. Разом із викладачами ви навчалися працювати в команді, приймати відповідальність за свої дії, бути творчими та креативними, ну і звісно – ніколи не опускати руки. Проте, зараз ви стоїте на порозі великих змін. І як би моторошно вам не було, пам’ятайте, що немає нічого неможливого, якщо ви вірите в себе та використовуєте свій потенціал на повну" - наголосив очільник училища.

Церемонія вручення дипломів завершилася щирими словами подяки від студентів колективу та начальнику Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування