Козацькі забави – випробування для найсильніших!
Козацькі забави – випробування для найсильніших!
21.10.2021


І через сотні літ козаки залишаються наставниками для кожного українця, їх поважають, ними захоплюються і прагнуть наслідувати. Козацької сили волі і духу боялися найлютіші вороги, захоплювалися їхніми вміннями в бою і в розвагах, вірності своїм побратимам та своїй цілі. Наших козаків поважали всюди, бо кожен з них мав честь і гідність.


Кажуть, що справжній козацький дух вже давно погас в українських душах, але ми кожного разу доводимо протилежне!


Козацькі забави – щорічні випробування для вищих навчальних закладів Вінниці, які проводяться завдяки Вінницькій обласній адміністрації та Молодіжній раді, дають можливість пробудити силу та міць студентській молоді. Участь у таких випробуваннях загартовує та виховує справжній патріотичний дух учасників, які з усіх сил боряться за перемогу.




Студенти Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони вже неодноразово брали участь у «Козацьких забавах» і цього року не змогли оминути шанс проявити себе. Пройшовши всі 9 локацій та вищому рівні виконавши поставлені завдання, команда виборола почесне 2-ге місце серед училищ Вінниці!


Ми пишаємось черговою перемогою команди нашого училища та бажаємо їм так само безстрашно та впевнено долати всі перешкоди на своєму шляху!


Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування