День працівників радіо, телебачення та зв’язку
День працівників радіо, телебачення та зв’язку
16.11.2016


Cьогодні відзначають День працівників радіо, телебачення та зв’язку. Свято встановлено на підтримку ініціативи працівників радіо, телебачення та галузей зв’язку України згідно з Указом Президента «Про День працівників радіо, телебачення та зв’язку» від 11 листопада 1994 року.


Історія свята розпочалася 16 листопада 1924 року, коли у Харкові в ефір вийшла перша в Україні радіопрограма. Відтоді журналісти та працівники сфери радіо відзначали цей день як професійне свято. Нині ж до них долучилися телевізійники, представники інтернет-ЗМІ. Цей день відзначають і фахівці зв’язку, що забезпечують роботу телефонних мереж та мереж Інтернет-зв’язку, а також працівники, задача яких встановлювати зв’язок охоронного призначення та на пультах централізованого спостереження забезпечувати цілісність системи зв’язку охорони та своєчасне реагування на неполадки.


Це професійне свято завітало і у наш навчальний заклад, Вінницьке вище професійне училище Департаменту поліції охорони, яке проводить навчання за напрямком «Телекомунікація та радіотехніка», а також за професією «Електромонтер охоронно-пожежної сигналізації», готує спеціалістів зв’язку систем охоронного призначення та послуг по пультовій охороні об’єктів.


Технічний захист інформації та встановлення систем безпеки слід віддавати в руки справжніх професіоналів. Тому ми міцно тримаємо зв’язок зі «старшими наставниками», які надають професійну та практичну допомогу у нашому навчальному процесі.




Керівництво навчального закладу та працівники технічного відділення дуже вдячні керівникам державних та недержавних охоронних підприємств, які надають нашим учням та студентам місця для проходження практики, а також робочі місця для випускників нашого закладу:



  • підрозділи ДПО

  • охоронна фірма ТОВ «Венбест»

  • служба централізованої технічної та фізичної охорони ТОВ «Безпека-Гарант»

  • приватне підприємство «Фортеця-Гарант»

  • ТОВ «Флоріан-Т»

  • ТОВ «Українські технологічні продукти»

  • ПАТ «Укртелеком»

  • ТОВ «Тірас»

  • ТОВ «СБІ»


Тому з нагоди професійного свята бажаємо всім міцного здоров’я, професійних успіхів, невтомного творчого пошуку та втілення нових цікавих ідей. Нехай щоденна праця приносить вам задоволення та приємні емоції!


Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування