День поліції України
День поліції України
04.07.2018


4 липня у Вінницькому ВПУ Департаменту поліції охорони, у зв’язку з відзначенням третьої річниці Дня поліції України відбулися урочисті заходи. На плацу училища святковим одностроєм були вишикувані слухачі, командно-викладацький склад та працівники училища.


Начальник училища полковник поліції Залізняк Олександр Сергійович виступив з вітальною промовою, яку розпочав хвилиною мовчання в пам’ять про загиблих працівників поліції охорони. Після привітав колектив та гостів з прекрасним святом побажав успіхів у професійній діяльності, щастя, життєвих гараздів, творчого натхнення, сімейного благополуччя, миру, злагоди та наголосив слухачам, що вони повинні спрямувати свою діяльність виключно на благо суспільства і держави, лише тоді кожен з нас знайде високу оцінку у громадян, які по праву будуть вбачати у кожному з них надійних захисників у різноманітних життєвих ситуаціях.




За сумлінне відношення до навчання, зразкову поведінку, активну участь у громадському житті училища та з нагоди cвяткування 3-ї річниці з Дня створення Національної поліції України почесними грамотами було нагороджено ряд слухачів навчального закладу.

На завершення урочистих заходів присутні слухачі пройшли урочистим маршем на честь святкування Дня поліції України.


Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування