6 грудня – День Збройних сил України!
6 грудня – День Збройних сил України!
06.12.2023


Українська армія – найважливіший атрибут державності, безпеки та свободи нашої Вітчизни. В цей день, 32 роки тому, парламентом було ухвалено закон «Про Збройні сили України» та закріплено на державному рівні вшанування звитяги та доблесті всіх військовослужбовців.


Наші захисники – це справжні герої нашого часу. Це найкращі сини та доньки, які показали усій світовій спільноті небачену силу, безстрашність та звитягу. Ну і звісно, це люди, які ціною свого життя, мрій та бажань боряться за наше спокійне щасливе майбутнє.

Із початком російської агресії проти України в 2014 році, День Збройних Сил набрав особливого значення. Це був переломний момент для всієї нашої держави, адже як таких чітко сформованих військ в нас не було. Але наші воїни, зібравши всі сили в кулак змогли зупинити підступного ворога на Сході.


На жаль, противник не зупинився на цьому. 24 лютого 2022 року відбулось повномасштабне вторгнення російської федерації в Україну. Саме тоді, наша армія дала надію та віру українцям в те, що ми не станемо на коліна перед жахливим загарбником, а будемо боротися до останнього подиху за суверенітет та незалежність нашої неньки України.


В цей важливий день, ми вітаємо усіх військовослужбовцям! Дякуємо вам за служіння, сміливість та готовність захищати свою Батьківщину. З глибокою повагою та гордістю ми відзначаємо цей день, бажаємо вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя та безпечного добра! І, звичайно, бажаємо якнайшвидшої перемоги України, адже добро сильніше за зло.


Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування