День Національної поліції України
День Національної поліції України
17.09.2024

Щороку, 4 липня, усі захисники правопорядку відзначають своє професійне свято – День Національної поліції України. Дата святкування цієї події була встановлена Указом Президента від 9 грудня 2015 року та назавжди закріпила вирішальну роль поліцейських у виконанні завдань із охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтриманні публічної безпеки та порядку.

В цей день, до слухачів та особового складу навчального закладу зі словами привітання звернувся начальник училища, полковник поліції Олександр Залізняк. Свою промову він розпочав із хвилини мовчання, на знак вшанування пам’яті усіх полеглих воїнів та поліцейських, які своєю кров’ю заплатили за незалежність та свободу нашої Батьківщини у російсько-українській війні.

"Сьогодні, ми вшановуємо не лише професіоналізм, а й людяність, яку поліція проявляє у важкі для нашої держави дні. Адже частина із нас, знаходиться в самому пеклі, знищуючи ворогів та захищаючи територіальні кордони України. А ми продовжуємо стояти на захисті наших громадян, ризикуючи своїм життям. Ми будуємо довіру між поліцією та населенням. Ми тримаємо удар третій рік поспіль і будемо це робити до останього подиху. Адже, ми – єдина сила! Нехай Бог оберігає вас від усіляких небезпек і дарує вам наснагу та мужність у вашій благородній місії. Зі святом!" - наголосив начальник училища.

Окрім того, слова благословення та подяки за несення служби, висловив настоятель храму Святителя Миколая, отець В’ячеслав. Ну і за традицією, освятив усіх присутніх водою та прочитав невеличку молитву.

Наприкінці, за високий професіоналізм, самовідданість, сумлінність, виявлені під час виконання службових обов’язків, вірність Присязі та вагомий особистий внесок у досягнення позитивних результатів діяльності поліції подяками Національної поліції України було нагороджено найкращих працівників училища.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування