Життя училища

День знань

1 вересня – це переломний день для тих багатьох, які навчаються та вперше вступають на навчання. Нові знайомства, друзі, емоції, новий етап у житті…

Сьогодні Вінницьке вище професійне училище ДПО гостинно зустріло своїх студентів, першокурсників та батьків. На честь початку нового навчального року відбулася урочиста святкова лінійка, яку із задоволенням відвідали не лише студенти та працівники училища, а й батьки першокурсників, настоятель храму святителя Миколая отець В’ячеслав та вихованці дитячого садочка «Теремок».
Гості виступили перед студентами із найщирішими вітаннями, побажаннями легко навчатися, досягати поставлених цілей та завжди виходити із стін навчального закладу із щирою усмішкою.

– Сьогодні для багатьох із вас вирішальний і урочистий день. Ми дуже раді бачити наших студентів 2-х і 3-х курсів, а також гостинно вітаємо першокурсників! Тепер для вас відкрилась нова дорога і я бажаю пройти її з легкістю та задоволенням. – привітав присутніх начальник училища полковник поліції Олександр Залізняк.

Вихованці дитячого садочка «Теремок» порадували гарними вітальними віршами, настоятель храму святителя Миколая отець В’ячеслав благословив студентів училища на навчання, а від працівників та слухачки училища Зацерковної Ольги неодноразово звучали музичні вітання. Також на святі продемонстрували свої вміння у рукопашному бою студенти училища, як демонстративно показали чітко засвоєні уроки викладачів Несмачних Віталія Павловича та Павла Віталійовича.

Вітаємо зі святом всіх учнів, студентів, слухачів, вчителів та викладачів, яких кожного дня збільшують у собі вихор знань, навчаються та навчають! Хай необхідне завжди тримається в голові, але так, щоб вистачало часу і бажання на відпочинок!

З Днем знань!