Новини

Змагання з багатоборства набирають обертів!

За перших два дні змагань команди-учасники вже досягли певних здобутків, про які буде відомо трохи згодом. Загалом, учасники змагань впевнено долають поставлені цілі та випробування, демонструють чудову підготовку та належний рівень знань та професійних навичок.

Перевіривши теоретичний рівень підготовленості, поліцейські одразу ж перейшли до практики – вогневої підготовки, яку виконали ще у перший день змагань з багатоборства. Кожна з 26 команд намагалась показати свої вміння стрільби з пістолета якомога краще та швидше, адже оперативність у роботі поліцейського відіграє надто важливу роль.

– У змаганнях беру участь вже не вперше, але кожного разу з’являється певне хвилювання. Звичайно, хочеться здобути першість у всьому, але я вважаю, що в першу чергу, це перевірка самого себе на міцність. Такі змагання загартовують. – розповідає сержант поліції Олександр Гаврилюк.

Далі учасникам підготували чи не найважливіше і найскладніше випробування – затримання злочинців. На цьому етапі важливою є не лише гарна фізична підготовка, але й знання Законодавства України, надання першої медичної допомоги потерпілим та психологічні прийоми при затриманні злочинців.

Свою фізичну підготовку поліцейські випробовують на перекладинах, де здають нормативи підтягування за певний час.
Тож вболіваємо за кожного і нехай переможе найсильніший!