Випуск

Ще одне поповнення в рядах поліції охорони!

Мрія стати поліцейським в мені жевріла ще з дитинства, – розповідає слухач 12 навчальної групи рядовий поліції Мельниченко Артур, – і ось, я вже випускник училища і тримаю в руках довгоочікуваний диплом.

Таких щасливчиків у Вінницькому вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони сьогодні аж 38! Півроку пройшло швидко і за цей час траплялося різне: невдачі, сварки, двійки і перездачі, як зазвичай буває на навчанні. Та кожен з випускників гідно пройшов цей шлях і старанно виконував поставлені викладачами завдання, а кращі слухачі були нагороджені грамотами, які вручив начальник училища полковник поліції Олександр Залізняк. Керівник побажав усім випускниками не зупинятися на досягнутому, кар’єрного зросту, легкої дороги в майбутнє, а головне – відповідально відноситись до своєї роботи і сумлінно її виконувати. «Добре думайте перед тим, як прийняти якесь професійне рішення, адже бувають ситуації, коли у ваших руках може опинитись навіть чиєсь життя» – наголосив начальник.

Не дивлячись на те, що навчанню певним чином заважали діючі карантинні обмеження, слухачі склали випускні іспити на належному рівні. Тепер поліцейські добре знають законодавство України, володіють зброєю, технікою рукопашного бою та відмінно реагують на надзвичайні ситуації у роботі, а отже, повністю готові до служби!

Вітаємо, шановні випускники! Легкої служби!