Життя училища

Батько і син – династія поліцейських

Вінницьке вище професійне училище Департаменту поліції охорони – це єдиний заклад на всю Україну, де навчають кваліфікованих поліцейських підрозділу поліції охорони. Вже не один рік ми випускаємо зі стін училища справжніх професіоналів, які покоряють вершини професії, рухаючись кар’єрними сходами вгору і здобуваючи нові знання, навики та поліцейські звання.

Наш рівень навчання немає низьких показників, а це заслуга в більшості тих, хто навчає і виховує наших слухачів та студентів. Викладачі Вінницького вищого професійного училища ДПО – це надзвичайно талановиті і сильні люди, які мають великий досвід роботи і радо передають свій життєвий досвід майбутнім поліцейським.

Але сьогодні ми хочемо розказати вам про цілу династію спортсменів, які вже багато років є викладачами училища – батько і син – Несмачні Павло Віталійович та Віталій Павлович.

Свою спортивну кар’єру Павло Віталійович (батько) почав ще у молодості, отримавши вищу освіту за фахом у Вінницькому педагогічному інституті ім. М. Островського. Там йому присвоїли звання майстра спорту з боксу та кандидата в майстри спорту з плавання.

Педагогічна кар’єра розпочалась з Вінницької середньої школи №7, де Павло Віталійович працював вчителем фізичної культури цілих 10 років. У 1982 році його радо зустріло Вінницьке вище професійне училище ДПО, де він отримав звання підполковника міліції. А зараз, перебуваючи вільнонайманим працівником, Несмачний П. В. досі навчає та тренує майбутніх поліцейських.

Син Павла Віталійовича, Віталій також пішов стопами батька і також закінчив Вінницький державний педагогічний університет. Маючи звання майстра спорту з Дзю-до, він також пішов працювати до Вінницького вищого професійного училища ДПО. Тут Віталій Павлович, як і батько, навчає майбутніх поліцейський тактиці та самообороні.

Слід зауважити, що і син Віталія, Ігор також є зразковим спортсменом! Ще в свої 10 років Ігор зайняв ІІІ місце на першості Європи з універсального бою. А в 2016 році йому вдалось виконати норматив майстра спорту з боротьби Дзю-до.

Династія Несмачних – це приклад справжніх професіоналів, які дуже добре обізнані у своїй справі. Сила, витримка і мужність – ось риси, які притаманні кожному з них!

Вінницькому училищу ДПО є чим пишатись, адже у нас працює і навчається ще дуже багато талановитих людей.