Життя училища

Хто ховається під маскою поліцейського?

Поліцейський – це покликання. До цього треба прагнути, навчатися та постійно працювати. Але не всі, хто працює в цій сфері є поліцейськими до глибини душі. Є багато прикладів, коли в середині суворої людської оболонки ховається щось більш прекрасне, наприклад… музика!

У Вінницькому вищому професійному училищі ДПО є дуже талановитий слухач, котрий створює власні музичні композиції в напрямку progressive house, big room, EDM. Михайло Рунець, слухач 1 навчальної групи, почав займатись створенням власних треків у 2013 році, а в 2015 вже підписав перший контракт на два треки з білоруським лейблом Bright Star. Перший з них прозвучав на радіо KissFM.UA. Хлопець виступав на фестивалі Save The Life (Дрогобич), JokerFest (Шацьк), грав в трускавецьких та львівських клубах, з друзями організовували свою вечірку We Are Your Friends на День студента із аудиторією більше 500 осіб. Та ще декілька літніх вечірок під відкритим небом.

В 2015 посів 49 місце в рейтингу ТОП100 музикантів України по версії PromoDJ

Після цього підписав ще декілька контрактів з іспанським лейблом і останній, завершаючий контракт із голландським Destinesia Records трек “fireflies”, який отримав підтримку від Ralvero, Dannic, Quintino та ін.

Його аудиторія слухачів була більш із західної Європи, Америки, так як там в ці часи музика краще розвивалась в даному напрямку.

Але, як каже сам Михайло: «Музика – це стан душі, а покликання – це до чого ми йдемо все життя». Саме тому він і опинився тут, в училищі поліції охорони, де успішно проходить навчання задля досягнення своєї цілі – мати престижну і корисну професію.