Життя училищаСпорт

Фінал всеукраїнського конкурсу поліцейської професійної майстерності

На базі нашого училища відбувся конкурс професійної майстерності «Кращий за професією-2019». Змагалися за першість поліцейські охорони груп реагування з усієї України.

Історія конкурсу розпочалася у далекому 1996 році. І щороку з неабияким азартом та новими вміннями, поліцейські охорони збираються, аби довести, що саме вони гідні бути названими «Кращими за професією».

Програма змагань включала перевірку теоретичних знань зі службової підготовки, виконання практичних вправ вогневої підготовки, комплексно-силові вправи, біг на дистанціях 100 та 1000 метрів, рукопашного бою, швидкісне маневрування на автомобілі та відпрацювання увідного завдання.

У 2019 році переможні місця розподілилися таким чином:

  • 1 місце – команда Управління поліції охорони у Волинській області
  • 2 місце – представники Управління поліції охорони в Запорізькій області
  • 3 місце – команда Управління поліції охорони в Одеській області

В особистих заліках серед молодших інспекторів нарядів реагування перше місце посів сержант поліції УПО у Волинській області Олександр Гаврилюк, другим став сержант поліції УПО в Одеській області Костянтин Лесанов і третє призове місце у капрала поліції Дмитра Цапака з УПО в Рівненській області.

Серед поліцейських-водіїв нарядів реагування золото виборов сержант поліції Роман Бахчиванжи з УПО в Запорізькій області, срібло дісталося сержантові поліції Сергію Шматлаю з УПО у Волинській області, бронзою нагороджений сержант поліції Іван Гураль з УПО в Львівській області.

Усі переможці були нагороджені дипломами, медалями, кубками та грошовими винагородами.