Життя училищаНавчання

Про здоровий спосіб життя

Активною пропагандою здорового способу життя, серед молоді, уже не перший рік займається обласний Центр здоров’я ВОСКДРЗН. В рамках своєї діяльності, фахівці Центру проводять заходи з учнями та студентами, ознайомлюючи їх із засадами здорового способу життя. Адже сильне, здорове покоління – це фундамент та серце нації!

2 жовтня працівники Центру здоров’я спільно з лікарем–психологом Гаєвик Анною Миколаївною відвідали Вінницьке вище професійне училище ДПО. Студенти мали змогу дізнатися нову інформацію про шкідливість надмірного вживання алкоголю, тютюну та наркотиків, відкрити для себе низку наслідків, до яких може призвести вживання даних речовин, отримати поради кваліфікованого спеціаліста.

Студентам було надано інформацію про поняття «наркотик», різні види наркотичних речовин, про ознаки вживання наркотиків, фізіологічні особливості та поведінкові реакції людини, яка вживає наркотики, про негативний та шкідливий вплив наркотичних речовин на життя і здоров’я людини. Вихованцям училища ще раз нагадали, що наркоманів колишніх не буває. Наркотичні речовини починають руйнувати організм людини майже одразу після першого ж вживання.

Людина має піклуватися про себе, про своє життя, про своє здоров’я, про своє майбутнє. Це все в наших руках. Ця тема важлива і завжди актуальна, хоча деякі і не замислюються над цим.