Життя училища

Урочистості до 66-ї річниці створення служби охорони

29 жовтня в училищі відбулися урочистості до 66-ї річниці створення служби охорони при органах внутрішніх справ. З привітаннями до слухачів та командно-викладацького складу звернувся начальник училища полковник поліції Олександр Залізняк.

– Шановні колеги, слухачі, учні та студенти училища! Вітаю Вас з черговою річницею створення служби охорони. 66 років професійної діяльності поліції охорони свідчать, що її співробітники вирішують важливі для суспільства і держави завдання по боротьбі зі злочинністю, вдосконаленню форм та засобів захисту державної власності та особистого майна, охороні особливо важливих та стратегічних об’єктів, інкасування та перевезення грошових коштів, здійснення заходів особистої фізичної охорони. В цьому є також і заслуга нашого колективу, з його 45-річною історією, із закладеними в ньому традиціями, надбаннями та професійними напрацюваннями. Училище продовжує потужно і якісно готувати кваліфіковані кадри на замовлення територіальних підрозділів, що є основним завданням для всього командно-викладацького складу училища.

– Мені сьогодні хочеться подякувати кожному співробітнику за його працю, за його внесок у загальну справу роботи нашого училища. Від щирого серця вітаю всіх присутніх зі святом, зичу Вам щастя, здоров’я, миру та процвітання, життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень – наголосив начальник училища.

За сумлінне виконання службових обов’язків, досягнення вагомих результатів у службовій діяльності, працівники та слухачів училища були заохочені почесними грамотами.