Абітурієнту

Презентація Професії охоронця на фестивалі «Творча молодь Вінниччини»

22 травня на Європейській площі міста Вінниці проводився VІ фестиваль технічної творчості учнів професійно-технічних навчальних закладів «Творча молодь Вінниччини», участь у якому взяло і Вінницьке вище професійне училище Департаменту поліції охорони.

Організаторами заходу є Департамент освіти і науки Вінницької облдержадміністрації та Вінницький державний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів. Фестиваль традиційно відбувається задля популяризації творчих технічних ідей, пропаганди досягнень учнівських колективів професійно-технічних навчальних закладів з науково-технічної, пошуково-конструкторської, дослідницької і винахідницької діяльності, а також профорієнтаційної роботи серед учнів шкіл м. Вінниці та Вінницької області.

Особливу увагу гостей фестивалю привернула яскрава виставкова експозиція Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони, а також показові виступи з рукопашного бою та майстер-клас зі збирання та розбирання вогнепальної зброї.

У інтерв’ю представникам засобів масової інформації, начальник училища полковник поліції Залізняк Олександр Сергійович детальніше розповів про професії технічного та правоохоронного напрямків, які представлені у нашому навчальному закладі.

Молодь Вінниччини активно цікавилася професією працівника поліції Департаменту поліції охорони, про що свідчила масова участь учнів у майстер-класах з рукопашного бою та спілкування з працівниками навчального закладу.