Новини

День довкілля

21 квітня 2018 року командно-викладацьким та змінним особовим складом Вінницького ВПУ ДПО спільно з представниками Вінницької міської ради, квартального Комітету Мікрорайону «Корея» та ДП «Вінницьке лісове господарство» впорядкування власної та прилеглої території до навчального закладу, а також закріпленої за училищем території лісного масиву від вулиці Максимовича до озера Соцьке у рамках загальноміської акції з прибирання довкілля.

До завдань, які визначили на період проведення заходу працівники та слухачі, які проходять навчання в училищі, віднеслись з сумлінністю та ентузіазмом. Якісна попередня підготовка до цієї акції дозволила забезпечити всі “робочі руки” інвентарем та конкретними завданнями, а дружня і весела атмосфера, яка панувала в колективі, дозволили виконати всі визначені завдання швидко та майже непомітно.

Приємно буде кожному побачити результати своєї праці вже як сторонній спостерігач, особливо, коли до цих результатів долучиться вдячна природа та розкриє все багатство своїх весняних барв.