Абітурієнту

День відкритих дверей в училищі

30 березня 2018 року до Вінницького ВПУ ДПО на День відкритих дверей завітала молодь Вінниці та області. Усі отримали можливість ближче познайомитися з училищем, зануритись у світ дисципліни та порядку, на власні очі побачити та відчути життя студентів і слухачів.

Захід розпочався із спілкуванням з керівництвом, під час чого гості дізналися про навчальний заклад, можливості студентів щодо навчання та дозвілля, перспективи подальшого розвитку – після закінчення училища.

Майбутні вступники та їхні батьки мали можливість ознайомитись з соціально-побутовими умовами в гуртожитку та їдальні училища.

Не менш захопила презентація під назвою «Прилади сучасної охоронно-пожежної сигналізації», яку підготували студенти за спеціальністю 172 «Телекомунікації та радіотехніки».

Під керівництвом начальника циклу Андрєєва А.А., слухачі навчального закладу відпрацювали практичні вправи зі стрілецької зброї, а також продемонстрували зразки вогнепальної зброї.

Не залишився поза увагою показовий виступ з рукопашного бою, який підготували студенти під керівництвом старшого викладача Несмачного В.П.

Ми завжди раді гостям, а також чекаємо усіх бажаючих до нас на навчання!