Життя училища

Урочисті заходи з нагоди святкування 45-річниці з Дня створення училища

23 березня 2018 року в актовому залі училища відбулися урочисті заходи та концерт з нагоди 45-річниці з Дня створення нашого навчального закладу.

Урочисті заходи почалися з виступу начальника Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони полковника поліції Залізняка Олександра Сергійовича з вітальною промовою до ветеранів та колективу навчального закладу, з побажанням творчих звершень, продуктивної праці та наснаги у всіх починаннях, використання у практичній діяльності надбань ветеранів училища.

На святковому зібранні був присутній заступник начальника Департаменту поліції охорони Гончаров Сергій Михайлович, який привітав колектив, ветеранів, слухачів і студентів, а також всіх випускників училища з річницею з Дня створення навчального закладу. Він побажав всім подальшого процвітання, покращення та зміцнення матеріальної і методичної бази, нових здобутків і звершень на освітянській ниві, широких обріїв та впевненої ходи в бурхливому сьогоденні.

Дуже приємно, що в цей день стіни навчального закладу відвідали начальники територіальних підрозділів поліції охорони, а саме:

  • начальник Управління поліції охорони в Вінницькій області, полковник поліції Голодюк Сергій Олександрович;
  • начальник Управління поліції охорони в Житомирській області, полковник поліції Товкач Ігор Петрович;
  • начальник Управління поліції охорони в Хмельницькій області, полковник поліції Саїнчук Віктор Іванович;
  • начальник Управління поліції охорони в Чернівецькій області, полковник поліції Чеботар Сергій Сергійович;
  • начальник Управління поліції охорони в Чернігівській області, полковник поліції Гронь Олег Миколайович.

Вони привітали колектив навчального закладу та ветеранів зі святом та вручили подарунки, які будуть корисними під час навчально-виховного процесу. Слід відзначити, що Голодюк Сергій Олександрович, Товкач Ігор Петрович та Саїнчук Віктор Іванович є випускниками Вінницького ВПУ Департаменту поліції охорони.

На святі також були присутні проректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності – начальник Вищого професійного училища полковник цивільного захисту Говорущак Микола Григорович та виконуючий обов’язки директора Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації – Буняк Володимир Володимирович.

Ну урочистих заходах командно-викладацький склад та ветерани училища були заохочені правами начальника Департаменту поліції охорони та Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації.

По завершенню урочистих заходів відбувся концерт за участю слухачів, студентів та творчих колективів міста Вінниці.