НавчанняНовини

Розпочато навчання патрульних

Починаючи із 9 жовтня на базі Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони стартувало навчання патрульних поліцейських, які вже з наступного року розпочнуть несення служби на вулицях Вінниці та дорогах області.

Загалом до лав патрульної поліції Вінниччини запрошено 59 новобранців, з них – 17 дівчат.

Дві групи поліцейських навчатимуться на базі нашого училища, де підготовлено до використання 2 аудиторії, комп’ютерний клас, стрілецький тир, спортивний зал, об’єкти навчального полігону та створені соціально-побутові умови для проживання і харчування бажаючих.

Майбутні правоохоронці мають опанувати понад 20 навчальних дисциплін, зокрема, вогневу та тактичну підготовку, домедичну допомогу, оформлення ДТП, адміністративне право, провадження в справах про адміністративні правопорушення тощо.

Загальна координація первинної професійної підготовки патрульних поліцейських здійснюється за Міжнародної програми підтримки кваліфікації для органів кримінального розслідування Департаменту юстиції США (ICITAP – International Criminal Investigative Training Assistance Program).

Перед початком навчання відбулась зустріч керівництва училища та Управління патрульної поліції у м. Вінниці, на якій було доведено правила поведінки слухачів, їхні права та обов’язки, а також умови навчання та проживання на території навчального закладу.

Отже, процес навчання розпочато. Бажаємо майбутнім патрульним успіхів, сили і витримки, щоб здобуті знання, вміння та навички допомогли Вам у боротьбі зі злочинністю та підтриманню правопорядку.