Життя училищаСпорт

Відбіркові змагання з міні-футболу серед органів поліції охорони

В період з 14 по 16 червня 2017 року на території спортивної бази «Колос» міста Вінниці проходили відбіркові змагання з міні-футболу серед органів поліції охорони.

Головною метою проведення заходу було залучення особового складу територіальних органів поліції охорони до занять фізичною культурою та спортом, пропаганда здорового способу життя та популяризація міні-футболу.

У спортивному турнірі за перші місця прийняло участь 14 команд, які впродовж заходу показали свою спритність, швидкість мислення на футбольному полі та вміння грати у міні-футбол. Хочеться відзначити, що всі команди-учасники турніру досить серйозно підійшли і до відбору гравців і до попередніх тренувань. Це було помітно з тієї волі до перемоги, яку демонстрували гравці протягом змагань.

– Проведення таких змагань вже стало доброю традицією, Вінницька земля рада приймати гостей з різних куточків України. Змагання проводяться з метою активізації фізкультурно-оздоровчої, спортивно-масової масової роботи, популяризації серед особового складу поліції охорони здорового способу життя. Бажаю усім учасникам змагань спортивних успіхів та професійних здобутків – зазначив у своїй промові начальник Вінницького ВПУ ДПО полковник поліції Залізняк О.С.

У запеклій боротьбі в першій групі перемогу виборола команда УПО в Тернопільській області, команда УПО у Вінницькій області посіла друге місце та третє місце за командою УПО в Черкаській області.

У четвертій групі перемогу виборола команда УПО у Львівській області, команда УПО в Харківській області посіла друге місце та третє місце за командою УПО в Запорізькій області.

Окрім того, кращим захисником став гравець команди УПО в Запорізькій області Кучинський Данил Віталійович. Кращим воротарем визнано представника команди УПО в Вінницькій області Заваденка Романа Миколайовича. Звання кращого нападника виборов гравець команди УПО у Львівській області Маланяк Роман Ігорович.

Хочеться відзначити, що серед гостей змагань був присутній начальник УПО в Тернопільській області полковник поліції Іващенко Олег Олексійович, який приїхав повболівати та підтримати гравців своєї команди. Також під час нагородження начальник училища полковник поліції Залізняк О.С. вручив Олегу Олексійовичу почесний знак Вінницького ВПУ ДПО.

Команди-призери нагороджені кубками, медалями і грамотами. Вітаємо переможців та призерів змагань.