Життя училищаНовини

Великодня толока колективу училища

8 квітня 2017 року командно-викладацьким та змінним особовим складом Вінницького ВПУ ДПО спільно з представниками Вінницької міської ради, квартального Комітету Мікрорайону «Корея» та ДП «Вінницьке лісове господарство» проведено впорядкування лісу, прилеглого до території училища у рамках загальноміської акції «За чисте довкілля». В рамках вищезазначеної акції до Великодніх свят також було проведено прибирання території та службових приміщень училища.

До завдань, які визначили на період проведення толоки працівники та слухачі, які проходять навчання в училищі, віднеслись з сумлінням та відповідальністю.

Якісна попередня підготовка до цієї акції дозволила забезпечити всі «робочі руки» інвентарем та конкретними завданнями, а дружня і весела атмосфера, яка панувала в колективі, дозволили виконати всі визначені завдання швидко та майже непомітно. Кожному з учасників буде приємно побачити результати своєї праці вже як сторонній спостерігач, особливо, коли до цих результатів долучиться вдячна природа та розкриє все багатство своїх весняних барв.