Життя училищаНовини

Випуск молодших спеціалістів

3 березня 2017 року у Вінницькому вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони відбулись урочисті заходи з нагоди випуску молодших спеціалістів за спеціальностями «Правоохоронна діяльність» та «Монтаж, обслуговування і ремонт станційного обладнання електрозв’язку».

70 юнаків та дівчат після майже трьохрічного вивчення спеціалізованих дисциплін та проходження виробничої практики у державних та приватних охоронних структурах отримали дипломи молодших спеціалістів та зможуть розпочати свою трудову діяльність. Слід відмітити, що більшість молоді буде продовжувати навчання у вищих навчальних закладах з якими Вінницьке ВПУ ДПО має укладені угоди про співпрацю, а саме Вінницький національний технічний університет, Національна академія внутрішніх справ, Одеська національна академія зв’язку ім. О.Попова, Харківській національний університет внутрішніх справ, Тернопільський національний економічний університет та Донецький національний університет (місто Вінниця) імені В.Стуса.

Теплими словами випускників привітав начальник училища полковник поліції Залізняк Олександр Сергійович та по-батьківськи побажав усім міцного здоров’я, успіху, натхнення та нових звершень.

Але за сумним співпадінням обставин святковий настрій присутніх був затьмарений трагічними подіями, тому що сьогоднішній день в Україні оголошено Днем жалоби у зв’язку з трагічною загибеллю шахтарів внаслідок аварії, що сталася 2 березня на відокремленому підрозділі «Шахта Степова» державного підприємства «Львіввугілля». Пам’ять про загиблих гірників вшанували хвилиною мовчання. Висловлюємо слова співчуття рідним та близьким.

Від імені усіх випускників слова вдячності керівництву та викладацькому складу училища висловили випускники Рублевська Ірина, Ожогова Тетяна та Компанійцева Оксана.

Вітаємо нашу молодь з першими професійними кроками та бажаємо їм кар’єрних здобутків і натхнення на усіх тернистих життєвих шляхах!