Життя училищаСпорт

Змагання з настільного тенісу та шахів

11 листопада 2016 року команда училища взяла участь у відбіркових змаганнях з настільного тенісу серед юнаків та шахів серед дівчат на першість обласної Спартакіади серед учнів професійно-технічних навчальних закладів.

Змагання проведені з метою фізичного розвитку, рухових якостей, морально-вольових рис характеру, пропаганди даних видів спорту серед учнівсько-студентської молоді.

Змагання з шахів проходили у Вінницькому шашково-шаховому клубі. Слід зазначити, що дані змагання є необхідними, оскільки вони активізують фізкультурно-масову роботу, сприяють вдосконаленню навичок логічного мислення та творчості, формуванню просторових уявлень у вирішенні шахових завдань.

Змагання з настільного тенісу відбувались на спортивних майданчиках Вінницького вищого художнього професійно-технічного училища №5. Азарт боротьби за перемогу в кожній партії у поєднанні з майстерністю, стрімкими подачами, потужними ударами, блискавичними переходами від захисту до атаки створили для глядачів змагань по-справжньому захоплююче видовище. За результатами змагань команда училища увійшла до десятки найкращих.
Вітаємо переможців та бажаємо значних перемог не тільки у спорті, але й у житті!