Життя училищаМетодична роботаНовини

Тиждень циклу загально-правових та спеціальних дисциплін

З 25 по 30 квітня у Вінницькому ВПУ ДПО викладачами організовано проведення тижня циклу загально-правових та спеціальних дисциплін, в ході якого проведено ряд заходів виховного характеру.

Тиждень циклу розпочався психологічним тестуванням за Асінгнером «Визначення рівня конфліктності», участь у якому взяли курсанти училища.

Проведення тижня циклу співпало з Всесвітнім Днем охорони праці. Саме цього дня, 28 квітня в усіх регіонах світу уряди, профспілки, організації роботодавців та спеціалісти – практики у сфері охорони праці організовують заходи з відзначення Дня охорони праці. Не стало осторонь і наше училище.

З нагоди цього Дня Охорони праці, під девізом – «Стрес на робочому місці: колективний виклик», проведено тематичні уроки для курсантів та учнівсько-студентської молоді. А студенти мали можливість позмагатися між собою за звання найкращого знавця з основ долікарської допомоги. За підсумками конкурсу перемогу отримала команда групи ПД-9, з чим і вітаємо учасників.

І, на завершення заходу, викладачами циклу було проведено конкурс «Кращий слоган з охорони праці», перемогу у якому отримала група ПД-12 зі слоганом «Що нас оберігає, те робить нас сильнішими».

Дякуємо організаторам та усім учасникам проведених заходів за активну участь у громадському житті училища.