НовиниПосвята

Посвята у курсанти

Сьогодні у Вінницькому вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони відбулись урочисті заходи з нагоди посвячення у курсанти 39-ти кандидатів на службу до поліції охорони, які на достатньому рівні здали вступні випробування та зараховані на навчання 11 та 18 лютого 2016 року.

Під час посвячення вже курсанти, а в майбутньому поліцейські отримали тимчасові службові посвідчення. Слід відмітити, що одним з перших документ отримав рядовий поліції Куций Валентин Юрійович, який є продовжувачем відомої на теренах Вінниччини родини поліцейських.

Курсанти також отримали слова настанови від начальника Вінницького вищого професійного училища ДПО полковника поліції Залізняка Олександра Сергійовича, який націлив майбутніх правоохоронців на сумлінне та плідне навчання у нашому навчальному закладі.

Член Ради ветеранів училища Присяжнюк Анатолій Якович висловили слова життєвої настанови та провів екскурсію майбутнім поліцейським по музею училища, де ознайомили присутніх із історією нашого навчального закладу.