ВипускЖиття училища

Черговий випуск

17 грудня 2015 року у Вінницькому вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони відбулись урочисті заходи з нагоди випуску 3-го та 4-го навчальних взводів та прийняття ними Присяги працівника поліції.

Упродовж 4-х місяців курсанти 3-го та 4-го навчальних взводів сумлінно вивчали тактико–спеціальну, вогневу, стройову та професійно–психологічну підготовки, основи правових знань та криміналістики, а також інші предмети професійного спрямування. Досвідчені викладачі, які є майстрами своєї справи, передали їм багаж знань, який буде необхідним для подальшої службової діяльності.

Випуск був незабутнім: присяга, напутнє начальника училища полковника поліції Залізняка Олександра Сергійовича, який побажав випускникам у буремний час вистояти на захисті закону, прав і свобод громадян нашої держави, здобути кар’єрний та професійний ріст, міцного здоров’я, мужності, витримки, незламного духу, продовжувати підвищувати свою професійну майстерність та гідно нести звання поліцейського. Його промову продовжили слова життєвої настанови голови Ради ветеранів училища Несмачного Павла Віталійовича.

Для керівництва училища та командно-викладацького складу від курсантів-випускників пролунали слова подяки за професійне становлення та набуття життєво важливих знань. А на завершення майбутні правоохоронці, за традицією, під звуки маршу та оплески присутніх впевнено пройшли строєм у своє майбуття.

Бажаємо успіху нашим випускникам, та нехай для них, як і для інших правоохоронців буде здійснене побажання: «Щоб кількість виходів на службу завжди дорівнювала кількості повернень додому».

В добру путь, дорогі випускники!